marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

 Cursusaanbod 2015:

Inline-skaten is op dit moment nog steeds één van de populairste recreatieve sporten en daarom zijn onze praktische skatelessen zo populair.

De reguliere skatelessen duren ca. 1 uur en een kwartier effectief, wees tijdig aanwezig!

  • Beginners, niveau 1 / Start to Skate: dinsdagavond: veilig deel nemen aan het verkeer en leren remmen: 3 lessen basisbeginselen plus 2 lessen afdalen hellingen en bruggen(€55,-) meld je aan
  • Beginners, niveau 2 dinsdag , voorbereiden op een toertoch of prestatietocht (= iets meer gevorderd = vervolg op beginners, 5 lessen, €55,-). 31 maart 2015. bel 06-51217755 of mail

 Al meer dan 13 jaar de beste skate-en skeelerlessen in het Groene Hart!

We leren mensen door middel van heel praktische oefeningen te skaten en skeeleren op de openbare weg en in het verkeer in de omgeving van Gouda-Waddinxveen.. 

Hoe doen we dat?

Ten eerste geven we geen les op een skeelerbaan, maar op verkeersluwe industrieterreinen en fietspaden. 

Hier vindt u situaties en hindernissen die u ook in het "echt" zult tegenkomen, zoals:bruggen, hellingen, stoepranden, in- en uitritten. U leert van ons dus niet alleen hoe u moet skaten of skeeleren en hoe technisch beter te rijden, maar ook het geleerde toe te passen als u in het echt een tocht of rit gaat maken. Wel zo veilig!

Per skate/lesgroep zijn er 2 gediplomeerde trainers aanwezig. Dus er is heel veel persoonlijke aandacht!

We bieden 5 lessen van één uur en een kwartier. De eerste les is de kennismakings- of proefles. 

 Hoe gaan de lessen?

Voor beginnende skaters zijn de lessen op het meest elementaire gericht: remmen, draaien, bochten maken, uitwijken, oneffenheden in het wegdek. 

  • Les 1: het heeft géén zin vaart te maken als je niet kunt remmen: naast het leren wegrijden op skates, wordt ook al de eerste les begonnen met de basis van het remmen, juist ook zonder remblok!. Rechtuit is leuk, maar je moet ook de bocht om kunnen: dus leren sturen met die "dingen" onder je voeten. Natuurlijk ook veel aandacht voor de juiste skate techniek en het voorkomen van valpartijen.
  • Les 2 tmt 5 is het voortboorduren op les 1, maar met steeds moeilijker oefeningen, met als slot (het lijkt op autorijles) de "hellingproef" op de Coenecoopbrug. We leren ook om te gaan met vallen en worden zekerder van onze techniek.

Voor gevorderde beginners (intermediate / beginners 2) zijn de lessen gericht op verbetering van de skate techniek of skeelertechniek, hoe en met nog meer plezier te rijden in een groep (zonder te vallen of valpartijen te veroorzaken), rijden van grotere afstanden, technisch goede bochten rijden etc. en omdat de snelheid groter wordt, zul je ook steeds beter moeten leren remmen en op meer verschillende manieren. Uiteraard wordt daar tijdens de lessen meer op ingegaan.

Dat mensen graag met een groep gelijkgestemden blijft rijden, bewijst de groep "toertochten" en "marathon". Al jaren blijven deze groepen poluplair.

  • Privé skate-les: op verzoek €45,-/uur, 2 personen €25,-/uur

Let op: bij al onze activiteiten op skates/skeelers is het dragen van helm en beschermers verplicht!

Bij iedere skate/lesgroep zijn er twee trainers aanwezig, dus er is heel veel persoonlijke aandacht.
Huur skates: per les €6,00. Beschermers per les €1,00, helm per les €3,00

Gehuurde skates kunnen, na afloop cursus, met aftrek van huur en extra korting, gekocht worden.

 

 

 

Top | jemoesteensskaten@gmail.com