marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

Knotsknekkergek van skeeleren en skaten en niks anders!

En dat enthousiamse dat werkt. Niet voor niets roepen we regelmatig: "je moest 's skaten!" Want we zijn zelf helemaal verknocht aan skeeleren en inline-skaten (de officiele benaming van de KNSB). Dit delen we graag met anderen en daarom zijn we begonnen met deze cursussen voor beginnende skaters en skeeleraars.

Dit doen we dus al meer dan 15 jaar en honderden mensen uit de wijde omgeving van Gouda, van Hellevoetsluis tot Alphen, van het Westland tot Woerden, hebben we net zo gek van skeeleren gemaakt als wijzelf. Omdat we net als u ook ooit begonnen zijn, bij de stoeprand in een beginnerscursus, is ons inlevingsvermogen in uw situatie als beginnende skater erg hoog. We hebben niet voor niets zoveel succes :-).

Marinskate gaat verder dan andere skate-scholen en biedt meer dan alleen de beginnerslessen.

 De onderscheidende punten van marinskate

 • Twee trainers per groep, KNSB gecertificeerd (SL2 en ST2 en Start to Skate).
 • Veel persoonlijke aandacht.
 • Oefenen in de praktijk en op straat (verkeersluw industrieterrein).
 • Meerdere groepen op verschillende niveaus.
 • Leren rijden in groepen.
 • Toergroepen.
 • Van skate-les tot skeelertraining.

 Hieronder meer over uw trainer, trainster  tot slot de cursisten zelf.

 • De trainer: al meer dan 15 jaar gecertificieerd KNSB, Skatebond, Atletiek Unie, Voedingsdeskundige in opleiding, Sportvoeding, Paleo-autodidact (n=1). Zelf ooit 13 jaar geleden begonnen, als beginner, op plastic skates. Na één meter in de winkel lag hij al tussen de kledingrekken, maar uiteindelijk heeft hij het toch geleerd. Op een cursus? Ja op een cursus, net zoals u! Van een cursus kwam een vervolg cursus. Van een vervolgcursus kwam helpen met de volgende cursus en het werd steeds fanatieker tot uiteindelijk schaats- en skeelertrainer bij Duosport en bij de beste Schaatsclub uit het Groene Hart (SC Gouda). Dus gediplomeerd op verschillende disciplines: schaatsen, inline-skaten, Nordic Blading, Nordic Walking, Sportief Wandelen. Volg mij op Twitter. Zelf ook actief in de Dave van Dam Inline_Cup en de Oomscup. Lees mijn blog op Wordpress. Marinskate op Facebook.
 • De trainster: nog fanatieker als de trainer. Gediplomeerd door de KNSB-Skatebond en is gediplomeerd Sportmasseur. Dus ook après-skate zit het wel goed. Zelf heeft ze het ook geleerd op een beginners skatecursus, net als u, en binnen één zomerseizoen reed ze al mee in de skeelermarathon "Rotterdam on Wheels".Verder: schaats- en skeelertrainster bij Duosport en de beste Schaatsclub uit het Groene Hart (SC Gouda). Zelf regelmatig te vinden op de ijsbaan Vechtse Banen in Utrecht, op de kleine wieltjes in de Oomscup en op de raceftiets. 

   

 • De cursisten zelf zijn gemiddeld 23 tot 45 jaar, mannen en vrouwen. Zoals gezegd dit is gemiddeld. Belangrijker is de vraag: wat is uw sportieve leeftijd? Vaak moeten we onze cursisten een beetje afremmen, zo enthousiast als ze van ons worden. Na vaak een aarzelende beginnerscursus beginnen de meeste cursisten aan deel 2, de "gevorderde beginners", ze spreken vaak zelf avonden of dagen af om te gaan rijden en sluiten vaak ook aan bij de "toertochten groep". Verder zie je ze steeds vaker op allerlei skate toertochten van de KNSB. De echte "die-hards" komen bij de toer- en marathongroep.
 • Meer weten over afvallen, gewichtsbeheersing of sportvoeding: vraag het aan de trainer!
 • Kinderen: we geven geen skateles aan kinderen, dat doen we namelijk al bij Schaatsclub Gouda. Ook bij de schaatsclubs "Gouwestreek" uit Waddinxveen en "Otweg" uit Boskoop wordt skateles aan kinderen gegeven. Waarom is dit beter voor uw kind? Volgens ons kunnen kinderen beter bij een club. Er zijn daar veel meer niveau's, en in verschillende leeftijdsgroepen, zowel training als wedstrijdgericht, en de mogelijkheden tot competities  en doorgroeien etc.  

Je moest's skaten!

 

 

 

 

  

 

 

 

Top | jemoesteensskaten@gmail.com