marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

EHBLO voor skates /skeelers

Eerste Hulp Bij Lager Onderhoud: 

Skateonderhoud tijdrovend, vies en vervelend?

Wij doen voor u deskundig onderhoud aan skates en skeelers.

Wij zijn zelf wedstrijdsporters en vinden dat ons materiaal perfect onderhouden moet zijn. Voor u is dat mischien anders, maar slecht lopende wielen of piepende lagers kunnen een heerlijk skatetochtje al gauw verpesten. Vooral als u een keer in de regen of op nat wegdek of door zand of modder hebt gereden kunnen lagers vastlopen. Nieuwe lagers kopen is duuur, dus ons devies: lagers poetsen, poetsen en poetsen en poetsen en weer nieuwe in de olie!

EHBLO, Eerste Hulp Bij Lager Onderhoudsbeurt:

Als de lagers piepen en kraken omdat er zand of ander vuil inzit dan helpt 't simpelweg aan de buitenkant ollie of WD40 spuiten niet meer. Drastischer maatregelen zijn dan nodig.Echter lagers openmaken en schoonmaken en weer smeren is een pietluttig en tijdrovend klusje.

Daarom onze EHBLO: hierbij maken we de lagers open, reinigen en smeren we ze op een deskundige manier. Ook kunnen onze gediplomeerde EHBLO-'ers vaak vastgelopen lagers weer draaiende krijgen, remblokken afstellen of verwijderen, wielen keren etc. Dit zijn soms tijdrovende klussen die, als u het niet gewend bent, al gauw een uurtje of twee in beslag nemen en een hoop ergernis geven.

Geen probleem voor ons EHBLO-team. We maken alles weer deskundig schoon en zorgen dat alles weer draait als een naaimachine motor. Soms echter, zijn lagers zo vastgelopen of beschadigd dat ze helaas vernieuwd moeten worden. Kosten van een goed lager varieren van 3,50 tot 5,00 EURO, afhankelijk van type en merk. Er gaan twee lagers in een wiel en bij 8 wielen, dus 16 lagers praten we over een bedrag tussen 56,00 en de 90,00 EURO. Ook wielen moeten wel eens vervangen worden. Kosten van nieuwe wielen: 6,50 tot 14 EURO, afhankelijk van type, maat, merk, hardheid.

Bij slijtage of kapotte onderdelen, nemen we contact met u op en overleggen of er nieuw materiaal aangeschaft mag worden en welk. Tevens monteren wij alles weer deskundig in het onderstel.

Onderhoudsbeurt: €15,- excl. materiaal

 

 

Top | jemoesteensskaten@gmail.com