marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

Utrecht Skate Parade  (Friday Night Skate) en Wednesday Night Skates in Rotterdam.

Beide skate parades zijn grootschalige evenementen met duizenden skaters, muziek en dj's en onder begleiding van verkeersregelaars en politie. Beide evenmeneten gaan dwars door de binnenstad van respectievelijk Utrecht en Rotterdam.

De USP (Utrecht Skate Parade

 

 

Over de USP

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (20:00 - ca. 22:15). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

meer...

 

Over de We Skate Wednesday Night Skate in Rotterdam:

 

Fit For Free Wednesday Night Skate

Keep on Rollin'!

De Fit For Free Wednesday Night Skate brengt duizenden skaters op de been voor een gezellige en sportief avondje uit. Op vijf woensdagavonden veroveren de skaters bekende straten in Rotterdam, zoals de Coolsingel, Kralingse Bos en de Maasboulevard. Het 13 kilometer lange parcours (zonder pauze) is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners.

Na elke tocht is het nog twee uur lang feest met een scala aan activiteiten waaronder een heuse Rollerdisco, DJ’s en verscheidene skate demo’s. Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten zijn op de Binnenrotte (beter bekend als het marktplein nabij station Blaak).

Meer info over de route, programma, veiligheid, bereikbaarheid in dit menu! Meer.....

 

 

 

 

Top | jemoesteensskaten@gmail.com