marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

Toergroepen

Dat mensen graag met een groep gelijkgestemden de weg op wil, bewijzen onze toergroepen. De weg op en samen uit en thuis zijn de belangrijkste thema's.

Toerskaten dinsdag (niveau 2+): heb je goed leren skaten, maar heb je geen zin om alleen te gaan, doe dan mee met de toerskategroep voor groep. Het (leren) rijden van toertochten en een leuke fitness- en conditietraining en aandacht voor de nodige skatetechnieken samen met een gezellige groep. Instroom op afspraak mogelijk.

Hier wordt meer getraind dan les gegeven. Naast de voordurende aandacht voor betere techniek, "rijden" we hier vooral veel meer dan bij de vorige twee cursussen. Het verbeteren van de conditie, maar ook de gezelligheid in de groep (het "clubgevoel"), het gezamenlijk trainen voor een gezamenlijk einddoel (bijv. een toertocht), zijn de belangrijkste ingrediënten, maar: samen uit, samen thuis, we blijven als groep bij elkaar! Gemiddelde snelheid 20-21km/uur. Variatie in routes en afstanden. instappen in deze groep is op elk moment mogelijk. Start dinsdag 31 maart 19.00 uur.

Toergroep donderdag (marathon, niveau 3): van 2 april tot medio september 18-20x les voor €80,-). Stok achter de deur nodig? Vind je het ook gezelliger in een groep en ga je niet graag alleen de weg op? Dan is dit de ideale skateoplossing. Het (leren) rijden van toertochten en een leuke fitness- en conditietraining samen met een gezellige groep, waarbij ook nog steeds aandacht is voor skate-/ skeelertechniek en houding. Snelheid 18-22km/h, gedurende het seizoen oplopend tot 24-24km/h. Iets pittiger als de de dinsdag toergroep, echter geen wedstrijdtraining, gaat meer om clubgevoel en samen een pittige training te hebben gedaan. Start 2 april om ca 19.00 uur.

 

De donderdaggroep is vooral pittiger, sneller en verder. Veel variatie in routes en afstanden. Instappen in deze groep is op elk moment mogelijk. Ook hier geldt: samen uit, samen thuis. We hebben afgelopen zomer ca. 750km op de donderdagavonden afgelegd en iedere kilometer was een gezellige skeelometer!

 

Top | jemoesteensskaten@gmail.com