marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

Toertochten en marathons:

Toertochten gaat over het maken van 'skeelometers'. Ieder jaar doen we mee aan een aantal toertochten. Deze zomer gaan we dan ook weer naar de leukste skate- en skeelerevenementen van Nederland: bijvoorbeeld maasdijkmarathon in Ravenstein Dijkensport in Beneden Leeuwen en iets compleet nieuws: De Negenorpentocht op skeelers.

 

Maar ook dichterbij zullen we de wieltjes gaan laten rollen. Denk aan de Negendorpentocht in de krimpenerwaard: http://veldenw.home.xs4all.nl  of een van de toertochten van de Oniskaters: http://www.omniskaters.nl/pages/7/kalender/

 Met de themapagna "De weg op!" probeert de website Schaatsen.nl zoveel mogelijk up-to-date informatie aan toerksaters te geven. Klik hier: schaatsen.nl

 

 

Skateparades zijn anders: voor Skate Parades en Skate Nights klik hier...

Over Dijkensport (Skeeleren over Dijken in Beneden Leeuwen). 

 

Dit zei één van de cursisten over Beneden-Leeuwen:
"Wat was het leuk zeg, de dijken te berijden in de omgeving Beneden-Leeuwen (#dijkensport ). Het leek wel of ik de vierdaagse liep in Nijmegen.
Die mensen die je aanmoedigen en je te drinken aanbieden en voor je staan te klappen. 
 Geweldig!!!!"

 

 

 

Skeelometers

Afgelopen zomer hebben we met de marathongroep 24x op maandagavond gereden met een gemiddelde skeelometerstand van 28km per avond (in de lente iets korter, in de zomer iets langer) afgelegd met een gemiddelde van 24km/uur.

Voorne-Putten:

Op een mooie zondag hebben we nog een toertocht op het mooie Voorne-Putten gereden. Dit rustige voormalige eiland onder de rook van Rotterdam, met plaatsen zoals Rockanje, Brielle, Oostvoorne en Hellvoetsluis biedt vooral veel en goed skeelerasfalt over rustige fietspaden en landwegen. Met als verrassing in Voornes Duin wat close encounters met grote grazers. Bezienswaardigheden o.a. 'Tenellaplas' en 'Steenen Baak'. Ook deze, en andere routes, vindt je op afstandmeten.nl onder onze alias "je moest eens skaten". 

Toergroep:

De toergroep heeft op haar beurt wel 18 donderdagen met gemiddeld 20k afgelegd.

Enkele groepsleden hebben meegereden in de Mijnten Inline Cup  en meerdere hebben meegedaan aan Beneden Leeuwen's "skeeleren over dijken", een geweldig georganiseerd evenement. Let maar eens op als je onze rood-wit-blauwe shirts met onze "nuts for skating" sponsors c'estbon en BdB SchaatsSkeelersport ziet.

Top | jemoesteensskaten@gmail.com