marinskate.nl
al 16 jaar gewoon de beste skateschool

Plan, Doelgoep, Voorwaarden

Gediplomeerde instructeurs staan klaar om ook dit jaar weer een groot aantal beginnende en gevorderde skaters, skeeleraars goede basis en ook uitgebreide technieken aan te leren.

Behalve de praktische vaardigheden, zoals hierboven beschreven komen in de cursus ook de volgende theorieonderwerpen aan de orde:

  • De status en plek van de skater/skeeleraar/ in het verkeer
  • Het onderhoud van de uitrusting.
  • De principes voor conditieopbouw en gewichtsbeheersing.

Doelgroep:

De cursussen zijn bedoeld voor beginnende of gevorderde skater/skeeleraars met de leeftijd van 15 jaar en ouder.

Cursuskosten: € 55,- per deelnemer voor 5 lessen (1e les is hierbij direct de proefles, vind u de cursus toch niet iets voor u, even goede vrienden, u betaalt dan slechts een les en zit u verder niet aan de cursus vast).

Aanvangstijden en lesduur: de lessen beginnen op alle cursusdagen om 19.00 uur of zoals anders afgesproken 19:15 of een andere tijd en duren ongeveer een uur en een kwartier.

Voorwaarden:

Deelnemers nemen uitsluitend deel op eigen risico!

Hoe serieus we bovenstaande ook nemen, we wijzen alle deelnemers op onderstaande regels betreffende persoonlijke veiligheid.

Deelnemers aan de skate en skeelercursussen zorgen zelf voor een complete uitrusting, zoals een helm, elleboog-, knie- en polsbeschermers (verplicht!) en een paar goed rollende skates of skeelers. Eventueel kan het diverse materiaal, beschermers, helm of skates tegen een aantrekkelijk tarief gehuurd worden, maar alleen als dat van te voren besproken is.

Het niet dragen van bovengenoemde veiligheidsaccessoires leidt tot verwijderen uit de les.

Deelnemers moeten minimaal bekend zijn met skates, schaatsen of rolschaatsen of er ooit een keer op gereden hebben, zo niet, dan kan in overleg een pre-cursus besproken worden: “absolute beginners”.

Voor alle deelnemers aan de door ons georganiseerde cursussen geldt: het dragen van de volledige bescherming is verplicht! Deelnemen is op eigen risico! Skaters zijn verkeerdeelnemers en dienen zich aan de verkeersregels te houden.

Skate of skeeler veilig, lees dit eerst goed door!

Top | jemoesteensskaten@gmail.com